Stranieri

Brugge nu renunță la Răzvan Marin! O nouă ofertă: „Vedem cât de tare ține Ajax la el”

Articol de Theodor Jumătate  —  Saturday, 18 January 2020

Bart Verhaeghe, președintele celor de la Club Brugge, liderul campionatului belgian, chiar vrea să-l ia pe Răzvan Marin de la Ajax, susține RTBF.

Vineri, la o zi după ce De Telegraaf și Het Nieuwsblad au anunțat că FC Bruges a făcut o ofertă pentru Răzvan Marin, refuzată de Ajax, antrenorul "lăncierilor" a susținut că vrea să-l țină pe mijlocașul în vârstă de 23 de ani la Amsterdam.

„Cred că Răzvan Marin rămâne”

„Noi ne luptăm pe trei fronturi, în campionat, Cupă şi Europa League, e nevoie de un lot consistent. Există anumite posturi cheie, dar și o categorie de jucători la care am putea renunţa, chiar aș fi de acord să se transfere sub formă de împrumut. Nu e cazul și cu Răzvan Marin, cred că va rămâne”, a declarat Erik ten Hag la conferința de presă.

Site-ul radioteleviziunii publice belgiene, rtbf.be, anunță însă că președintele liderului Jupiler League, Bart Verhaeghe, nu renunță la ideea de a-l aduce pe Marin. Împrumut sau transfer definitiv. Și că ar pregăti o nouă ofertă. „Vom vedea cât de tare ține Ajax la Marin în următoarele două săptămâni”, a încheiat RTBF. 

Hagi despre Răzvan Marin

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.