Liga Campionilor

Jurgen Klopp se teme de confruntarea cu Atletico Madrid: „Sper să nu-l aducă și pe Cavani!” » PSG cere o sumă uriașă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 18 January 2020

Atletico Madrid forțează aducerea lui Edinson Cavani, 32 de ani, înaintea confruntării din optimile Ligii Campionilor cu Liverpool. PSG cere însă 30 de milioane de euro pentru uruguayan!

Atleti și Cavani au bătut palma pentru un contract pe 3 ani începând din vară, când vârful uruguayan devine liber de contract. 

Klopp se teme de Cavani

Diego Simeone îl vrea însă acum în Spania, motiv suficient pentru ca Jurgen Klopp să își facă griji. „Atletico e foarte puternică, sper să nu vină și Cavani. Sunt un adversar foarte complicat și fără el, dar tot ar fi bine să nu îl transfere. Nu am început încă să îi analizez, dar am urmărit multe meciuri în ultimul timp”, a spus Jurgen Klopp.

PSG nu vrea să îi facă niciun favor lui Cavani, deși starul sud-american e golgeterul all-time al francezilor cu 198 de goluri în toate competițiile. Campioana din Ligue 1 cere 30 de milioane de euro, deși Cavani este în ultimele șase luni de contract, iar pentru achiziția sa de la Napoli, în 2013, s-au plătit 64 de milioane!

Atletico și Liverpool se vor întâlni în optimile Ligii Campionilor pe 18 februarie, la Madrid, și pe 11 martie, în Anglia. Perioada de transferuri în Spania se încheie pe 31 ianuarie.

Cele mai tari goluri marcate de Cavani la PSG

Match Preview: Liverpool - Manchester United

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.