Liga 1

CFR CLUJ // Gigi Becali anunță falimentul CFR-ului: „Neluțu Varga are de luat 20 de milioane de euro! La anul se curăță”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 18 ianuarie 2020

Gigi Becali a vorbit despre investițiile care trebuie făcute la o echipă pentru a te lupta la titlu în Liga 1. Patronul celor de la FCSB susține că rivala CFR Cluj riscă să ajungă din nou în insolvență.

Becali a vorbit despre Neluțu Varga, patronul celor de la CFR, despre care spune că va pleca dacă sezonul viitor nu intră în grupele unei competiții europene. 

„La echipele finanțate din bani publici, primăriile bagă anual 2-3 milioane de euro. Asta pe lângă banii din drepturile TV. Cu banii ăștia joci în play-out sau termini pe 5-6 în play-off. Ca să te bați la campionat trebuie să bagi bani mulți. Altfel nu poți avea pretenții la campionat.  

Trebuie ca mai întâi să pierzi bani, așa cum face Neluțu Varga. El a luat campionatul, a intrat în Europa League, dar tot mai are de luat vreo 20 de milioane de euro de la club. Dacă la anul nu intră în grupe, se curăță!”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport. 

VIDEO » Alex Chipciu, primele declarații după transferul la CFR Cluj

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.