Tenis

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Alex Corretja, impresionat de Simona Halep: „Nu vrei să dai peste ea în turneu” » Schimbarea care l-a dat pe spate

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 18 ianuarie 2020

Simona Halep (28 de ani, 4 WTA) va juca săptămâna viitoare la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. 

Simona Halep (28 ani, locul 4 WTA), va debuta la Australian Open marți, 21 ianuarie, împotriva lui Jennifer Brady (24 de ani, locul 49 WTA). Organizatorii încă nu au anunțat ora de start a meciului.  

Simona Halep, lăudată de Alex Corretja  

Alex Corretja, dublu finalist la Roland Garros, a lăudat-o pe Simona Halep, chiar dacă jucătoarea noastră a fost eliminată după două meciuri la Adeialde de Aryna Sabalenka (21 de ani, 12 WTA), scor 4-6, 2-6. 

„Simona s-a întors la Darren Cahill. Asta este o veste importantă, pentru că se cunosc foarte bine și sunt sigur că este o decizie foarte bună. Din câte am văzut, s-a concentrat foarte mult pe sezon și este o jucătoare cu experiență. Știe că a fost numărul unu mondial și că a mai câștigat Grand Slam-uri. Asta îi oferă relaxare. 

Ce s-a întâmplat anul trecut e de necrezut. A avut un sezon minunat. Simona este una dintre jucătoarele din turneu pe care nu ai vrea să o ai ca adversară. Este foarte inteligentă! E mai agresivă ca înainte”, a declarat Alex Corretja pentru Eurosport. 

Rezumatul meciului Simona Halep - Aryna Sabalenka  

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.