Liga 1

DINAMO // EXCLUSIV Antun Palic ar putea reveni în Ștefan cel Mare: „Dinamo are un loc special în inima mea”

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 19 ianuarie 2020

După come-back-ul lui Vali Lazăr, și Antun Palic, 31 de ani, liber de contract, e tentant pentru trupa din Ștefan cel Mare.

Dinamo este specialistă încă de la începutul anilor 2000 în "repatrieri". Jucătorii plecați s-au întors în Ștefan cel Mare, de la cei crescuți în propria curte la străinii care au prins drag de echipă datorită suporterilor.

Într-un mercato în care i-a oferit pe mărunțiș pe Dan Nistor, cel mai bun pasator activ din Liga 1, și pe Denis Ciobotariu, unul dintre tinerii fundași de viitor ai României, "câinii" i-au rezolvat până acum pe fundașul stânga Lukáš Skovajsa și pe mijlocașul Vali Lazăr, un alt stoper, Waly Diouf, fiind sosit în probe. „Lăzărică” a fost căpitanul lui Dinamo și a cochetat cu prima reprezentativă.

Un alt fost lider al echipei, Antun Palici, 31 de ani, tocmai a devenit liber de contract după ce și-a încheiat aventura în Republica Moldova, unde a evoluat pentru Sheriff Tiraspol. Într-un an și jumătate acolo a cucerit două campionate și Cupa Moldovei. Nu va mai continua însă și studiază tot felul de oferte.

Bunul său prieten Ante Puljic l-ar vrea înapoi la Dinamo, i-a pus o vorbă bună la Dusan Uhrin.

"Momentan, studiez toate opțiunile, sunt acasă. Dinamo a avut și are un loc special în inima mea. Nu pot să uit că am fost căpitanul echipei, că am câștigat un trofeu, Cupa Ligii, derby-urile sau că am marcat contra rivalilor. Am văzut că s-a întors și Lăzărică, e și Puljic, sunt jucători de calitate. Dinamo trebuie să iasă din pasa proastă în care e, merită un destin bun", a mărturisit Antun Palic pentru Gazeta Sporturilor.

  • Palic a mai fost în două perioade la Dinamo, între august 2015 - august 2017 și februarie - iulie 2018

9goluri și 24 assist-uri a reușit Palic în 84 de meciuri pentru "câini"

1gol și 12 meciuri a înscris croatul pentru Sheriff în 2019

3croați vor fi din nou la Dinamo, dacă se întoarce Palic. Mai sunt Puljic și Mrzljak

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.