Liga 1

DINAMO // Mircea Lucescu: „Nicolae Badea e omul potrivit să cumpere echipa!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 18 January 2020

Mircea Lucescu nu crede că Dinamo va fi cumpărată de fondul de investiții din Emiratele Arabe Unite. 

„Nu cred, e un fake news! Mulţi încearcă să-şi facă imagine, publicitate. Până nu văd ceva concret, eu nu cred. Părerea mea este că Nicolae Badea este singurul şi cel mai indicat să preia Dinamo. El a mai fost acolo şi a demonstrat că echipa a făcut performanţă. 

Ce spune Negoiţă nu este adevărat, pentru că sunt datorii de 7, 8 milioane de euro şi nu se ştie unde. Este o încrengătură de chestii juridice, din care e greu să ieşi. Şi nu înţeleg cum a putut fi înstrăinată o parte din baza de la Săftica”, a declarat Mircea Lucescu.

ANAMARIA PRODAN INTERMEDIAZĂ VÂNZAREA LUI DINAMO

Invitată la GSP Live, Anamaria Prodan a anunțat că intermediază, alături de Claudiu Florică, aducerea în „Ștefan cel Mare” a unui fond de investiții din Emiratele Arabe Unite. 

Șeicul Tahnoon Nimer, președintele lui Charlton și reprezentant al fondului care vrea să preia Dinamo, a confirmat discuțiile într-o emisiune televizată în Emiratele Arabe Unite: „Suntem pe cale sa achiziționăm clubul Dinamo din România, în acest moment avem negocieri ale formei finale de contract”.

VIDEO // Florin Prunea, avertisment pentru Mircea Rednic

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.