Campionate

LIVERPOOL - MANCHESTER UNITED 2-0 // VIDEO + FOTO Jurgen Klopp s-a răzbunat! I-a răpus și pe „diavoli”, singurii care l-au încurcat în acest sezon

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 19 ianuarie 2020

Liverpool a câștigat derby-ul cu Manchester United, scor 2-0, și s-a distanțat la 16 puncte în fruntea clasamentului din Premier League. Faza serii a fost cursa lui Salah de la mijlocul terenului, din prelungiri.

Liverpool continuă sezonul magnific. Trupa lui Jurgen Klopp este neînvinsă după 22 de etape, perioadă în care a obținut 21 de victorii. Un singur pas greșit au făcut „cormoranii”, chiar cu United, în tur, scor 1-1.  

VIDEO cu golul lui Van Dijk în Liverpool - Manchester United:

Liverpool a răzbunat însă astăzi acel rezultat. Virgil van Dijk a deschis rapid scorul, în minutul 14, cu o lovitură de cap plasată excelent. „Cormoranii” au avut în continuare inițiativa. Au reușit chiar să înscrie de alte două ori, dar VAR-ul a anulat de fiecare dată bucuria gazdelor. 

După o perioadă de joc în actul secund în care United a trecut în câteva rânduri pe lângă egalare, lovitura decisivă a venit în al doilea minut al prelungirilor.

Alisson a reținut o centrare a „diavolilor” și a oferit o pasă de 60 de metri pentru Mohamed Salah. Egipteanul a țâșnit din propria jumătate, a rezistat în duelul umăr la umăr cu tânărul James și l-a executat fin pe De Gea.

6victorii consecutive fără gol primit are Liverpool în toate competițiile

Clasamentul din Premier League

FINAL  » Liverpool - Man. United 2-0

Echipele de start

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Oxlade-Chamberlain, Henderson, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mane 
Rezerve: Adrian - Fabinho, Minamino, Lallana, Origi, Matip Jones
Antrenor: Jurgen Klopp

Man. United: De Gea - Wan-Bissaka, Lidelof, Maguire, Shaw - Williams, Matic, Fred - Pereira, Martial, James 
Rezerve: S. Romero - Bailly, Dalot, Jones, Mata, Lingard, Greenwood
Antrenor: Ole Gunnar Solskjaer

VIDEO // Matchpreview Liverpool - Man. United

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.