Altele

VIDEO Dan Bilzerian a pus o sumă EXORBITANTĂ la pariuri pe McGregor - Cerrone! Ce a urmat

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 19 ianuarie 2020

Dan Bilzerian a pariat pe meciul zilei. Irlandezul Conor McGregor, 31 de ani, a câștigat după doar 40 de secunde pe americanul Donald Cerrone (36 de ani) în gala UFC 246, care a avut loc în Las Vegas.

Dan Bilzerian, excentricul milionar american de pe Instagram, a uimit pe toată lumea înainte de meci. Acesta a pariat 1 milion de dolari pe victoria lui Donald Cerrone. Bilzerian a pierdut rapid bani: în doar 40 de secunde, cât a durat meciul dintre McGregor și Cerrone. 

Dan Bilzerian a pariat pe cotă 3.5. Degeaba

McGregor era favorit la pariuri, având o cotă de 1,3. Cerrone avea o cotă de 3,5. Dacă Donald câștiga, atunci în conturile lui Bilzerian intrau 3,5 milioane de dolari. Așa, cum „Cowboy” a pierdut, Bilzerian a fost nevoit să suporte dauna. 

Dan Bilzerian: femei, petreceri deocheate, lux și arme

Bilzerian a urmărit și meciul dintre Conor McGregor și Khabib Nurmagomedov. Atunci, acesta a fost mai relaxat, fiind încojurat de 9 fotomodele. (Detalii AICI

Despre Dan Bilzerian se ştie că duce o viaţă de huzur şi că banii pe care îi are atrag femeile ca un magnet. Acesta obișnuiește să se fotografieze în prezența a multor femei superbe. Excentricul american a făcut o bună parte din averea sa din poker. 

Citește și:

FOTO: Instagram @danbilzerian 
 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.