Liga 1

DINAMO // CORESPONDENȚĂ GSP DIN MARBELLA VIDEO Alex Răuță, interviu din piscină: „E greu să ajungem în play-off, dar ne jucăm șansele”

Articol de Eduard Apostol  —  Sunday, 19 January 2020

DINAMO. Mijlocașul Alexandru Răuță (27 de ani) se recuperează la piscină după fiecare ședință de antrenament pe care o desfășoară la Benahavis.  

Închizătorul a mers direct și s-a băgat în apa rece, oferind de acolo un interviu. Fotbalistul a explicat, mai întâi: „Recuperarea e mai bună în apa mării, ajută mai mult organismul. Dar avem condiții bune la Benahavis, mă recuperez OK și aici”. 

Alexandru Răuță: „E greu ca Dinamo să ajungă în play-off”

Jucătorul a fost adus de fostul antrenor al roș-albilor, în vară, dar încearcă să se impună și cu actualul.  

„Eugen Neagoe și Dusan Uhrin au stiluri oarecum identice. Doar că n-am avut rezultate cu domnul Neagoe, a venit domnul Uhrin și am avut rezultate. A început să meargă jocul cât de cât. Obiectivul meu este să joc. 

În campionat, e greu să mai ajungem în play-off, trebuie să batem tot, iar alții să se încurce. Trebuie să ne jucăm șansele, atât cât mai sunt. Sper să luăm Cupa României. Fanii dinamoviști să ne susțină începând din prima etapă că n-o să-i dezamăgim”, a spus Răuță pentru GSP.RO. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.