Liga 1

ROMÂNIA U21 // VIDEO Adi Mutu l-a luat la ochi pe Robert Moldoveanu, atacantul lui Dinamo: „Suporterii sunt senisibili la așa ceva! Am pățit-o și eu așa acum 20 de ani”

Articol de Eduard Apostol, Vlad Nedelea  —  duminică, 19 ianuarie 2020

Adrian Mutu (41 de ani), selecționerul naționalei de tineret, a vorbit într-o conferință de presă despre Robert Moldoveanu (21 de ani), atacantul lui Dinamo. 

Antrenorul a analizat schimbarea de look a vârfului dinamovist, care s-a vopsit blond, și i-a atras atenția acestuia. 

VIDEO cu mesajul lui Adi Mutu pentru Robert Moldoveanu

„Nu l-am certat pe Robert Moldoveanu pentru noul look. I-am atras atenția! Știu foarte bine că suporterii sunt sensibili la astfel de lucruri. Am trăit-o și eu pe pielea mea. Și de freza mea se legau acum 20 de ani. Am fost criticat și fluierat la meciurile naționalei. Nu vreau să i se întâmple și lui.  

Vreau ca lumea să se uite la prestația lui, nu la freza pe care a avut-o. Le voi da sfaturi jucătorilor, vreau ca ei să fie concentrați. Nu vreau să iasă în evidență lucrurile extrafotbal de la jucătorii mei. Tocmai pentru că am o experiență în astfel de lucruri le pot spune multe. 

Lucrurile pe care ei le fac acum, le-am făcut și eu. Îmi dau seama că nu mi-au adus nimic nou, în plus, vreo 50 de goluri marcate. Nimic! Ba din contră, au adus un val de antipatie la 21 de ani, o vârstă la care nu aveam nevoie de asta. Nu vreau să li se întâmple și lor”, a declarat Adi Mutu la conferința de presă. 

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.