Liga 1

DINAMO - OSIJEK 1-1 // VIDEO Egal în al treilea amical din Spania » Vezi AICI golul lui Perovic!

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 20 ianuarie 2020

Dinamo a terminat la egalitate al treilea amical din Spania, 1-1 cu Osijek, locul 4 din Croația.

Singurul gol al celor de la Dinamo a fost marcat de Perovic, în minutul 15. Sin a centrat perfect, iar atacantul a preluat la marginea careului și a șutat cu stângul, printre picioarele portarului advers!

VIDEO cu golul lui Slavko Perovic

După pauză, Uhrin a făcut mai multe schimbări, iar în minutul 60 l-a introdus pe fundașul francez Waly Diouf, aflat în probe. „Câinii” au ratat mai multe ocazii, iar în minutul 80 au fost egalați. Beljo, 17 ani, a marcat primul gol pentru echipa de seniori cu un șut de la 6 metri.

Cel mai bun jucător al lui Dinamo a fost Cătălin Straton. Portarul a avut 5 intervenții decisive, ultima în minutul 86, când a scos cu greu de sub bară.

Până în acest moment, Dinamo n-a înregistrat nicio victorie în cantonamentul din Spania. „Câinii” au pierdut cu Dynamo Dresda, 0-1, și au remizat cu Bochum, 1-1. Ultimul joc amical în Spania este programat împotriva rușilor de la Krasnodar miercuri, 22 ianuarie, Estepona, ora României 17:00, revenirea în țară urmând să aibă loc a doua zi, joi, 23 ianuarie, după miezul nopții.

Dinamo - Osijek 1-1

  • Au marcat: Perovic '15 / Beljo '80

Dinamo: Straton – I. Șerban, Bejan, Puljic, Sin – I. Filip – Moldoveanu, Răuță, Fabbrini, V. Lazăr – Perovic
Rezerve: Piscitelli, Fara, M. Popescu, N'Diaye, Sorescu, Mrzjlak, R. Grigore, Corbu, A. Bani, Diouf, Skovajsa
Antrenor: Dusan Uhrin

Osijek: Ivušić - Šutalo, Škorić, Majstorović, Bočkaj - Jugović, Kleinheisler - Pilj, Ndockyt, Grezda - Marić
Antrenor: Ivica Kulešević

Desfășurarea liveTEXT a meciului:

min. 90: Final! Dinamo - Osijek 1-1

min. 86: Straton are o intervenție excelentă: a scos mingea de sub bară!

min. 80: GOL OSIJEK! După mai multe ratări ale lui Dinamo, Osijek egalează prin Beljo. Acesta a înscris cu un șut din 6 metri. E primul gol la echipa mare pentru jucătorul de 17 ani!

min. 69: Ocazie mare pentru Dinamo. Mihaiu a scăpat singur cu portarul, l-a driblat, dar și-a închis unghiul și a fost blocat

min. 60: Alte trei schimbări la Dinamo. Au intrat Sorescu, Mrzljak și Waly Diouf și au ieșit Vali Lazăr, Puljic

min 57: Trei schimbări la Dinamo. Au ieșit Perovic, Bejan și Moldoveanu și au intrat Popa, Popescu și Mihaiu

min.54: Perovic trage slab dintr-o poziție foarte bună

min. 46: Start în repriza secundă. Dusan Uhrin a făcut o schimbare la pauză. Ahmed Bani i-a luat luat locul lui Diego Fabbrini, cel mai faultat jucător din prima repriză

min.45: Pauză, 1-0

min.40: Bočkaj trage de pe stânga, dar Straton respinge de sub bară

min.36: Croații atacă în mod constant, dar Dinamo se apără exact și Osijek nu are ocazii mari

min.27: Ocazie uriașă la poarta lui Dinamo, dar Straton evită golul cu un reflex senzațional. 

min.20: Dinamo continuă să joace bine în acest start de partidă. După gol, „câinii” au mai avut două ocazii mari succesive la poarta lui Osijek. 

min.15: GOOOL Dinamo! Lansat ideal de Andrei Sin, Slavko Perovic deschide scorul pentru Dinamo! Atacantul sârb a preluat elegant pe piept și a șutat plasat, fără speranțe pentru goalkeeper-ul lui Osijek. 

min.15: Tabela e neschimbată după primul sfert de oră al partidei. Se distinge clar noua poreclă primită de Lazăr, „Managerul”. Motivul? Fotbalistul repatriat de „câini” va avea libertate deplină în teren.

min.10: Dinamo bifează prima ocazie a partidei. Vali Lazăr i-a pasat cu călcâiul lui Andrei Sin, șutul-centrare al acestuia fiind respins de apărarea croaților. 

min.1: A început partida. GSP.ro vă ține la curent cu cele mai importante faze ale partidei. 

Spre deosebire de precedentul meci, 1-1 cu Bochum, Uhrin aliniază o echipă inedită: Straton i-a luat locul lui Piscitelli, Ionuț Șerban e titular și evoluează pe postul de fundaș dreapta, în timp ce în echipă apar și nume precum Florin Bejan și Andrei Sin. Nou-venitul Lazăr e titular, în timp ce Waly Diouf, fundașul adus în probe, începe meciul pe banca de rezerve.  

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.