Liga 1

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Anamaria Prodan se implică în disputa Negoiță-Lucescu: „Fake news? V-aș ruga să mai așteptați! Toată lumea vorbește, dar nimeni nu bagă bani!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 ianuarie 2020

DINAMO // Anamaria Prodan (47 de ani) a oferit în această dimineață noi detalii despre vânzarea clubului Dinamo către fondul de investiții din Emiratele Arabe Unite, dar și despre declarațiile acide ale lui Mircea Lucescu, cel care a numit tranzacția un „fake news”.

„Fiecare e liber să-și dea cu părerea. Eu n-am nevoie de imagine, nici Claudiu Florică n-are. Nu e vorba de imagine, e o copilărie să spunem asta. Doar arabii și Ionuț Negoiță pot spune dacă se va ajunge la un acord. Oamenii nu vor ca numele lor să apară în presă, ei n-au pățit acest lucru nici când au cumpărat clubul din Anglia (n.r - Charlton). 

Probabil Ionuț Negoiță nu mai are răbdare, probabil nu mai crede nici el că va vinde clubul. Nu-l condamn, dar eu știu că un astfel de un fond de investiții nu face nimic peste noapte. Dacă e un business bun pentru ei, atunci vor face afacerea. Dar dacă vor vedea toate alintăturile noastre vor face un pas în spate. 

I-aș ruga pe cei care spun că e fake news să mai aștepte. Suporterii dinamoviști ar trebui să deschidă ochii și să vadă că toată lumea doar vorbește în presă, dar nimeni nu bagă bani la această echipă”, a spus Anamaria Prodan, la GSP Live. 

ANAMARIA PRODAN INTERMEDIAZĂ VÂNZAREA LUI DINAMO 

Invitată recent la GSP Live, Anamaria Prodan a anunțat că intermediază, alături de Claudiu Florică, aducerea în „Ștefan cel Mare” a unui fond de investiții din Emiratele Arabe Unite.  

Șeicul Tahnoon Nimer, președintele lui Charlton și reprezentant al fondului care vrea să preia Dinamo, a confirmat discuțiile într-o emisiune televizată în Emiratele Arabe Unite: „Suntem pe cale sa achiziționăm clubul Dinamo din România, în acest moment avem negocieri ale formei finale de contract”.

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.