Liga 1

OFICIAL Steliano Filip a plecat de la Viitorul » Comunicatul emis de club în această dimineață

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 20 January 2020

Viitorul a anunțat în această dimineață despărțirea amiabilă de Steliano Filip (25 de ani), fundaș care venise la echipa lui Gică Hagi la începutul sezonului. 

„Începând de astăzi, fundașul stânga Steliano Filip nu mai este jucătorul formației noastre, după ce FC Viitorul și jucătorul au ajuns la un acord pentru încetarea contractului pe cale amiabilă. â

FC Viitorul îi mulțumește pentru evoluțiile în tricoul negru-albastru și îi dorește succes în continuare”, se arată în comunicatul dobrogenilor. 

Filip a evoluat în 14 partide pentru Viitorul în toate competițiile, fără să înscrie vreun gol. Fundașul era nemulțumit că primește puține șanse din partea lui Hagi, iar acum e în căutarea unei noi experiențe în Liga 1

Steliano Filip s-a botezat! 

Recent, fotbalistul s-a botezat, înainte să plece în cantonamentul echipei lui Gică Hagi. Penticostal fiind, Filip a făcut acest pas la vârsta de 25 de ani, așa cum prevede religia sa. Spre deosebire de ortodocși, penticostalii sunt botezați când ajung la vârsta maturității.  

Într-o ceremonie care a avut loc în localitate Beiuș, Filip s-a botezat în fața a sute de membri ai Bisericii Penticostale. Fotbalistul a fost însoțit de toată familia sa. 

În carieră, Steliano Filip a jucat la Dinamo, timp de 5 sezoane, apoi la Hajduk Split, Dunărea Călărași și Viitorul. 

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.