Liga 1

DINAMO // Dănuț Lupu a intrat în direct la TV și n-a avut milă de Negoiță: „Ce să vândă? Dacă avea clubul îl vindea de mult! Badea i-a vândut o societate înființată în 2003”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 ianuarie 2020

Dănuț Lupu (52 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo, nu crede că Ionuț Negoiță va vinde pachetul majoritat de acțiuni fondului de investiții din Emiratele Arabe Unite interesat să preia clubul  din „Ștefan cel Mare”. 

În această dimineață, Lupu a intrat în direct la TV și a lansat ipoteza de care se tem cel mai mult fanii dinamoviști: cea conform căreia clubul să-i aparțină, de fapt, fostului investitor Nicolae Badea. 

„Crezi că Negoiță are Dinamo sau e la domnul Badea? Ia interesează-te! Nu cumva Badea i-a dat lui Negoiță o societate înființată în 2003? La cine e Dinamo acum? La Negoiță sau la domnul Badea?

Dacă avea clubul, Negoiță îl vindea de mult timp! El n-are palmares, n-are nimic”, a spus Dănuț Lupu, la Pro X. 

2013e anul în care Badea i-ar fi cedat clubul lui Negoiță

ANAMARIA PRODAN INTERMEDIAZĂ VÂNZAREA LUI DINAMO 

Invitată recent la GSP Live, Anamaria Prodan a anunțat că intermediază, alături de Claudiu Florică, aducerea în „Ștefan cel Mare” a unui fond de investiții din Emiratele Arabe Unite.  

Șeicul Tahnoon Nimer, președintele lui Charlton și reprezentant al fondului care vrea să preia Dinamo, a confirmat discuțiile într-o emisiune televizată în Emiratele Arabe Unite: „Suntem pe cale sa achiziționăm clubul Dinamo din România, în acest moment avem negocieri ale formei finale de contract”.

VIDEO // Ante Puljic îl taxează pe Nistor într-un interviu tăios: ”FCSB m-a vrut de trei ori. Eu nu-s trădător, sunt «câine» pe viață”

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.