Liga 2

RAPID. Conflict între regretatul Nae Manea și Marius Șumudică: „Ești tu mare rapidist? Eu ce să fac, mă? Să mă îngrop în pământ?!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 21 ianuarie 2020

RAPID. Costin și Florin Manea, băieții regretatului Nae Manea, au fost invitații lui Costin Ștucan la GSP Live, acolo unde și-au adus aminte de legendarul rapidist, fost jucător și antrenor în Giulești.

Nae Manea a evoluat timp de 14 ani la Rapid, pe post de atacant, după care a fost aproape de club din poziția de antrenor sau oficial. Costin Manea, impresar, a vorbit la GSP Live despre tatăl lui, care l-a „urecheat” pe Marius Șumudică, pe vremea când acesta era antrenor la Rapid, în sezonul 2010-2011. 

Costin Manea la GSP Live: „Sunt mulți rapidiști care se tăvălesc pe burtă, că ei sunt rapidiști. Rapidismul se măsoară, însă, și în altceva. Lui tata nu-i plăceau astea, să se tăvălească. S-a luat și de Șumudică când s-a aruncat pe burtă: «Păi, bă, dacă tu se arunci pe burtă după ce ai jucat un an la Rapid, eu ce trebuia să fac? Să mă îngrop în pământ în fața suporterilor… ?!»”. 

Momentul când Șumudică s-a pus pe burtă în fața galeriei, după un meci cu Gaz Metan, foto: captură TV Digi Sport. 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.