Tenis

SIMONA HALEP, turul 2 la Australian Open // Halep a debutat cu victorie, dar Ilie Năstase avertizează: „Să nu ne îmbătăm cu apă rece”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 21 January 2020

Ilie Năstase (73 de ani) îndeamnă la calm după debutul victorios reușit de Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) la Australian Open 2020. Halep a învins-o azi în două seturi pe Jennifer Brady (24 de ani, 48 WTA, scor 7-6 (5), 6-1 (Detalii AICI). 

  • Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) va juca în turul II la Australian Open cu britanica Harriet Dart (23 de ani, 173 WTA). Meciul va avea loc joi dimineață, organizatorii urmând să anunțe ulterior ora de disputare. 

Năstase, un apropiat de-ai Simonei Halep, i-a dat acesteia și câteva sfaturi în perspectiva meciului din turul II cu Harriet Dart, care va avea loc joi. 

Ilie Năstase: „Am încredere în Darren Cahill”

„Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece după prima victorie, deoarece un asemenea turneu de Grand Slam este lung și istovitor. 

Am mare încredere în Darren Cahill și sunt convins că el i-a făcut Simonei un program perfect. Halep trebuie să meargă cât mai repede la recuperare și trebuie să încerce să-și dozeze energia cât mai bine”, a declarat cel poreclit „Nasty”, conform Prosport. 

  • foto: Guliver/Getty Images

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.