Nationala

Ilie Dumitrescu, declarații tari despre revenirea lui Ștefan Radu la națională: „Nu te faci de râs!” » Cum a comentat Mirel Rădoi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 21 ianuarie 2020

Ilie Dumitrescu (51 de ani) a comentat în această seară posibilitatea ca selecționerul Mirel Rădoi (38 de ani) să-l convingă pe Ștefan Radu (33 de ani, Lazio) să revină la echipa națională. 

„Aș încerca să fac asta și noaptea și ziua. Dacă aș fi selecționer, m-aș gândi că am șansa să-l conving să vină la echipa națională. Nu te faci de râs dacă încerci să-l aduci din nou la națională.  

Acest subiect trebuie să se mai discute atât timp cât Radu e în activitate și e unul dintre cei mai buni fundași de la Lazio. Discuțiile vor mai ține până când el se va retrage de la națională”, a declarat Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport. 

Mirel Rădoi: „Voi discuta cu Ștefan Radu”

„N-ar fi frumos să vă răspund la întrebarea legată de Ștefan Radu. Nici pozitiv, nici negativ. Dacă aș răspunde pozitiv, l-ați suna pe el, dacă e negativ, apoi toate criticile ar veni către mine, pentru că n-am luat legătura cu el. Cu siguranță, vom ajunge să discutăm cu el. Răspunsul e al jucătorului! - Mirel Rădoi, selecționer România

Ștefan Radu n-a mai jucat pentru România din 2013

În prezent, Ștefan Radu, 33 de ani, refuză să vină la echipa națională, pentru care a disputat 10 partide, ultima în 2013. În ultimii ani, foștii selecționeri ai României au încercat să-l convingă pe „Fane” să revină sub tricolor, fără succes însă. 

VIDEO // Mirel Rădoi, selecționerul României, conferință de presă în Spania: „Egoiştii nu vor mai fi chemaţi la naţională”

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.