Tenis

Încă o victorie pentru Simona Halep la Australian Open? Cotă mărită la 35 pentru un succes cu Harriet Dart

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 22 ianuarie 2020

Simona Halep, numărul 3 WTA și 28 de ani, o va înfrunta joi dimineață pe Harriet Dart, numărul 173 WTA și 23 de ani, în turul doi de la Australian Open. 

Simona a trecut de meciul complicat cu Jennifer Brady, scor 7-6(5), 6-1, și se pregătește de o confruntare mult mai accesibilă la Melbourne. Halep se simte bine la Australian Open, reușind la ultimele două apariții să ajungă până în finală și în optimi. Românca a fost oprită de fiecare dată de jucătoare de top, Caroline Wozniacki și Serena Williams. 

N-ar trebui să aibă emoții cu Dart, o jucătoare aflată în afara Top 100 și care e obișnuită mai mult cu turneele ITF. Britanica e doar la a cincea prezență pe tabloul principal al unui Grand Slam. O singură dată mai trecuse de primul tur, anul trecut, la Wimbledon. Pariorii pot profita de lipsa de experiență a lui Dart, un bookmaker important oferind cota 35 pentru victoria Simonei Halep! (detalii AICI!)  

  • Pentru a ajunge în turul doi, Dart a fost nevoită să treacă de calificări și să bifeze șase ore și jumătate pe teren; 
  • La ultimul Grand Slam la care a participat, US Open 2019, Dart a fost învinsă tot de o româncă, 3-6, 1-6 cu Ana Bogdan; 
  • Halep are 10 victorii și două înfrângeri în ultimele 12 partide la Australian Open; 
  • Halep n-a mai pierdut cu o jucătoare din afara Top 150 din octombrie 2012, 1-6, 0-6 cu Vesna Dolonc. 

La o casă de pariuri, cota pentru o victorie a Simonei Halep a fost mărită la 35, în loc de 1.08. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 175 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.