Liga 2

RAPID // Daniel Pancu, amendat de Rapid cu 25% din salariu după ce s-a luat de primarul Dan Tudorache!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 22 ianuarie 2020

Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, a fost amendat de către conducerea clubului de pe locul 3 din Liga a 2-a. 

Daniel Pancu (42 de ani) a anunțat că a avut de suferit după o declarație vehementă la adresa lui Dan Tudorache, primarul sectorului 1, cel care susține proiectul echipei giuleștene. 

Am primit o sancțiune financiară de 25 la sută din salariul pe luna noiembrie. Am acceptat-o fiindcă recunosc că am greșit”, a spus Daniel Pancu la TV Telekom Sport.  

Daniel Pancu: „Primarii au stricat fotbalulul” 

În noiembrie 2019, după un meci Rapid - UTA 2-0, Daniel Pancu a avut o izbucnire nervoasă în momentul în care i-a fost cerută o explicație cu privire la rezultatele slabe înregistrate de Rapid împotriva echipelor modeste. 

„Sunt alte lucruri, care pe mine m-au depășit. Da, au fost persoane care nu au tras la aceeași căruță! Cine a încercat să mă lucreze pe mine, de fapt a lucrat Rapidul! A fost atentat! Dacă eram schimbat, Rapid nu mai avea nicio șansă la promovare. Primarii și politica au stricat fotbalul românesc! Ăştia au stricat fotbalul, d-aia nu ne calificăm nicăieri pentru că intervin ei. Ei să se ocupe de infrastructură și de de gazoane bune şi de stadioane frumoase. Atât”, a declarat antrenorul.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.