Campionate

IBIZA - BARCELONA 1-2 // Ce emoții! Campioana Spaniei, condusă până în minutul 72 de o formație din Liga 3

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 22 January 2020

Barcelona s-a calificat dramatic în optimile de finală ale Cupei Spaniei. Catalanii au învins-o pe UD Ibiza-Eivissa, echipă din Liga a treia spaniolă, scor 2-1.  

Quique Setien a avut emoții și în al doilea meci al mandatului de la Barcelona. După victoria chinuită cu Granada, scor 1-0, liderul din La Liga a fost la un pas de o eliminare rușinoasă din Cupă.  

Ibiza, recunoscută mai degrabă pentru viața de noapte decât pentru fotbal, a deschis scorul în minutul 9 prin Pep Caballe, cu un șut din 11 metri. Mijlocașul spaniol a profitat de marcajul visător din defensiva improvizată a catalanilor. 

Cu Suarez accidentat și Messi menajat, greul a picat pe umerii lui Antoine Griezmann. Campionul mondial cu Franța a egalat în minutul 72, după o pasă genială, în stilul Xavi, a lui De Jong. Griezmann a dus-o pe Barcelona în optimile de finală după o cursă solitară, în al cincilea minut de prelungire. 

Echipele de start 

UD Ibiza-Eivissa: Parreno - Kike Lopez, De la Fuente, Gomez, Grima - Perez Mateo, Nunez, Lara - Cabelle, Rodado, Oliveira  
Antrenor: Pablo Alfaro 

Barcelona: Neto - Roberto, Lenglet, Junior - De Jong - Semedo, Rakitic, Puig, Fati - Griezmann, Perez 
Antrenor: Quique Setien 

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.