Liga 1

DINAMO // EXCLUSIV Probleme și cu Slavko Perovic » Dusan Uhrin jr. i-a pus în gardă pe șefi și vrea de urgență un atacant

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 23 ianuarie 2020

Slavko Perovic (30 de ani), atacantul lui Dinamo, nu s-a antrenat în ultimele două zile, fiind scos din ritm din cauza unor probleme la stomac. Dusan Uhrin jr. e în alertă și le-a solicitat șefilor să aducă de urgență un atacant. 

Perovic va reveni la antrenamente abia la începutul săptămânii viitoare, iar staff-ul „câinilor” speră să-l aibă pe atacantul sârb la capacitate maximă pentru duelul cu Astra de sâmbăta viitoare, mai ales că „Pero” a rămas principalul om din atacul echipei. 

Cum Mattia Montini e în continuare accidentat, iar Daniel Popa și Robert Moldoveanu au avut prestații șterse în amicale, Dusan Uhrin își pune toate speranțele în Slavko Perovic, cel care a înscris 5 goluri în acest sezon . 

Pentru a-și întări compartimentul ofensiv, Uhrin le-a cerut șefilor să caute de urgență un atacant. Conform surselor noastre, Dinamo ar putea aduce în perioada următoare un atacant din Slovacia. 

VIDEO // Dusan Uhrin: „Eu nu vreau să joc doar pentru play-off. Vreau să lupt pentru locul 1!” 

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.