Tenis

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Halep e parte din istorie! Performanța nemaivăzută de 13 ani la Melbourne

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 ianuarie 2020

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) a învins-o pe britanica Harriet Dart (23 de ani, 173 WTA), scor 6-2, 6-4, și s-a calificat în turul III de la Australian Open. Acolo au mers primele 10 jucătoare de pe tablou.  

  • Simona Halep o va înfrunta în turul III pe Yulia Putintseva (25 de ani, 38 WTA). Meciul va fi sâmbătă, la o oră care urmează a fi anunțată de organizatori.

Anul 2020 se anunță unul senzațional în tenisul feminin. Jucătoarele de top 10 par hotărâte să își apere pozițiile. Astfel, Ashleigh Barty, Karolina Pliskova, Naomi Osaka, Simona Halep, Elina Svitolina, Belinda Bencic, Petra Kvitova, Serena Williams, Kiki Bertens și Madison Keys și-au asigurat biletele pentru turul III, performanță nemaiîntâlnită la Melbourne din 2007

Ediția din 2009 de la Wimbledon era ultima în care primele 10 jucătoare de pe tablou au ajuns în runda a treia a unui turneu de Mare Șlem. 

Simona Halep, printre favorite

Simona Halep este văzută de bookmakeri cu a cincea șansă la trofeu. Românca are o cotă de 10,00. Marea favorită este americanca Serena Williams (cota 4,00), urmată de nipona Naomi Osaka (7,00), localnica Ashleigh Barty (7,50) și cehoaica Karolina Pliskova (8,00).

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.