Tenis

AUSTRALIAN OPEN // VIDEO Ion Țiriac a donat 100.000 de dolari australieni și o provoacă pe Simona Halep: „Mingea e în terenul tău!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 ianuarie 2020

Ion Țiriac, președintele Federației Române de tenis, a donat 100.000 de dolari australieni, aproximativ 69.000 de dolari americani, pentru ajutorarea victimelor incendiilor de vegetație din Australia.  

Ion Țiriac a lansat și o campanie de strângere de fonduri, prin intermediul unui clip postat pe rețelele de socializare. Președintele FRT i-a provocat și pe Simona Halep, Horia Tecău și ceilalți sportivi români importanți.  

Ion Țiriac: „Australia are nevoie de ajutor!”

„Australia trece prin cea mai mare catastrofă naturală a ultimilor zeci de ani. Focul continuă, iar Australia are nevoie de ajutorul nostru. Fundația Țiriac a donat astăzi încă 100 000 de dolari australieni Fundatiei Austalian Tennis Open, care o să folosească acești bani pentruajutorarea victimelor, in special a copiilor afectati. Australia are nevoie de ajutor, hai să fim o inimă cu ea. Simona Halep, mingea e în terenul tău!”, a declarat Țiriac. 

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.