Liga 1

VIDEO EXCLUSIV Simbolul dinamovist Florentin Petre face plecăciuni în fața lui Gigi Becali: ”Îi sunt dator pe viață!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 ianuarie 2020

Invitat miercuri dimineață la GSP LIVE, Florentin Petre a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa, și anume lupta cu hepatita, episod care i-a afectat grav cariera: acesta s-a vindecat după ce patronul celor de la FCSB i-a oferit un tratament ultramodern!

Florentin Petre a fost diagnosticat cu Hepatita C în 2000, moment în care a fost nevoit să pună stop carierei pentru o perioadă:  

”A fost o perioadă extrem de grea! Norocul meu e că am avut oameni care s-au preocupat de boala mea. Cornel Dinu m-a plimbat prin toate spitalele, îi mulțumesc foarte mult. (...) Atunci exista tratamentul cu interferon pe care, când îl începeai, renunțai la viața unui om obișnuit. Am slăbit atunci 12 kg, în condițiile în care aveam doar 62!”, a explicat fotbalistul. 

Din fericire, la momentul respectiv, acest tip de tratament a funcționat, iar Petre s-a putut reapuca de fotbal, ducându-și mai departe cariera, până în 2011 când s-a retras:  

”Metabolismul s-a schimbat, virusul s-a reactivat, iar tratamentul cu interferon nu a mai dat roade. Știam toți pacienții, ne întâlneam zilnic, ei se vindecau, la mine nu se modifica nimic. Până într-o zi când, după o discuție cu Anamaria Prodan, am ajuns la Gigi Becali. Mi-a oferit gratis un tratament care costa de la 30.000 de euro în sus. Mi-a spus că-și dorește din suflet să mă fac bine. E omul căruia îi sunt dator pe viață, fără el totul ar fi fost mai complicat”, a punctat fostul fotbalist în emisiunea lui Costin Ștucan.  

Povestea integrală AICI: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.