Campionate

„George Pușcaș, un joc frustrant” » A primit nota 4 în meciul cu Nottingham, iar unii fani vor să-l vadă plecat

Articol de Theodor Jumătate  —  Thursday, 23 January 2020

George Pușcaș (23 de ani) continuă să fie curtat de Fenerbahce. Dacă unii suporteri englezi nu sunt mulțumiți, alții cred că „vom vedea un Pușcaș la maximum sezonul viitor”.

După o lună de pauză din cauza accidentării (umăr dislocat) și două meciuri în care a intrat din postura de rezervă, George Pușcaș a fost din nou titular la Reading. Miercuri, la 1-1 cu Nottingham Forest în Championship. A jucat 78 de minute, dar a primit nota 4.  

Pușcaș împarte fanii în două

„O prestație frustrantă a românului, care a părut în criză de încredere. A alergat, însă jocul a fost modest și a făcut câteva faulturi inutile”, l-a caracterizat site-ul local, care le-a cerut părerea fanilor pentru o eventuală plecare a lui Pușcaș. Aflând din presa turcă de interesul tot mai mare al lui Fenerbahce.  

Unii suporteri cred că Reading ar trebui să-l vândă, alții sunt mulțumiți de el și cred că „vom vedea un Pușcaș la maximum sezonul viitor”.  

Legat de meciul cu Forest, managerul Mark Bowen i-a găsit circumstanțe atenuante lui George: „Nu a fost susținut de colegi”. 

7 goluria marcat George Pușcaș în 24 de meciuri jucate în acest sezon la Reading

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.