Tenis

VIDEO Cori „Coco” Gauff, victorie imensă în fața lui Naomi Osaka » Al doilea seism al zilei la Australian Open, după eliminarea Serenei Williams

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 24 ianuarie 2020

Cori „Coco” Gauff (67 WTA) continuă să uimească la Australian Open. Puștoaica de 15 ani a eliminat-o astăzi pe fostul lider mondial Naomi Osaka (4 WTA, 22 de ani), după o victorie în minimum de seturi, scor 6-3, 6-4. 

Parcursul solid al lui Cori Gauff continuă și după confruntarea cu Naomi Osaka, nimeni alta decât campioana en-titre de la Australian Open. 

Americanca de 15 ani nu s-a lăsat deloc intimidată de fostul lider mondial din WTA. A jucat curajos și a punctat în primul set la chiar prima minge de break avută. Avantajul creat a fost de ajuns pentru ca Gauff să-și adjudece primul set, scor 6-3. 

Condusă cu 0-1 la seturi, Osaka a încercat să găsească soluții, însă lipsa de experiență a lui Gauff n-a contat deloc. Americanca a rămas stăpână pe situație după ce și-a pierdut serviciul în game-ul inaugural al setului secund, a reușit două break-uri și s-a impus cu 6-3, 6-4, după doar o oră și 8 minute de joc.  

Gauff și-a luat astfel revanșa pentru înfrângerea suferită în fața lui Naomi Osaka în optimile de finală de la US Open 2019. Atunci, japoneza s-a impus cu 6-3, 6-0, iar cele două au fost protagonistele unui moment cu totul și cu totul emoționant la finalul partidei. 

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.