Liga 1

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Ionuț Negoiță nu-l iartă pe Constantin Anghelache în „cazul Ionuț Șerban”: „Bălănescu i-a spus, dar a făcut cum a vrut el”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 24 ianuarie 2020

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a abordat la emisiunea GSP Live și subiectul Ionuț Șerban, 24 de ani, fotbalist la care „câinii” nu pot renunța din cauza unei clauze setate de fostul președinte Constantin Anghelache. 

Negoiță n-a ezitat să-l taxeze pe fostul președinte din „Ștefan cel Mare”. Interesant este că actualul finanțator al lui Dinamo neagă faptul că ar avea o relație de rudenie cu Anghelache, deși acesta susținea că Negoiță îi e nepot.  

„Bălănescu îi spunea lui Anghelache: «Nea Costică, nu e bine ce faci, contractul acesta nu e în regulă». Până la urmă, a făcut cum a vrut pentru că era președinte și avea drept de semnătură. Îmi pare rău, dar mi s-a părut ceva dubios.  

S-a deschis un litigiu pe care îl vom câștiga. Oricum, clauza respectivă e aberantă”, a declarat Negoiță, la emisiunea GSP Live. 

„Nu știu dacă suntem rude. El așa spune, dar eu n-am analizat arborele genealogic. Eu nu știu asta. Probabil are altele informații” 
- Ionuț Negoiță, despre Constantin Anghelache

Șerban a venit la Dinamo în 2013, de la Sportul, iar Vasile Șiman a introdus o clauză specială. Dacă jucătorul va deveni liber de contract sau dacă va fi vândut, dinamoviștii vor trebui să-i dea lui Șiman 1 milion de euro. Astfel, singura variantă pentru ca Dinamo să nu achite această sumă este să-i prelungească în mod constant contractul!

70 de meciuria strâns Ionuț Șerban la Dinamo, din 2013 până în prezent: a înscris un gol și a oferit 3 pase decisive

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.