Liga 1

DINAMO // EXCLUSIV VIDEO Exasperat de arbitraje, Ionuț Negoiță recurge la metoda Borcea: „Arbitrii ne toacă, ne toacă, ne toacă!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 24 January 2020

Ionuț Negoiță (45 de ani), finanțatorul lui Dinamo, a fost invitat azi la emisiunea GSP Live, unde a făcut o serie de dezvăluiri importante despre cei 7 ani petrecuți în fruntea clubului din „Ștefan cel Mare”.

Negoiță a acuzat arbitrajele de la meciurile lui Dinamo, considerând că echipa sa a fost clar dezavantajată de când este el patron.

„Pot să spun că arbitrajul ne toacă, ne toacă și iarăși ne toacă. Am fost ajutați într-un meci și dezavantajați în 10. Într-un meci jucat la Botoșani, un arbitru a făcut meciul praf, am fost dezavantajați clar. 

Cu Sepsi am avut un penalty clar, un henț nedat, pe care îl vedeau și orbii. Există multă ură vizavi de acest club. Cineva mi-a spus la un moment dat: «Dinamo ori e iubită din toată inima, ori e urâtă din toată inima»”.

De la «Masacru, masacru, masacru”, la „Ne toacă, ne toacă, ne toacă”

Discursul lui Ionuț Negoiță aduce aminte de un alt finanțator al lui Dinamo, Cristi Borcea, care a folosit la un moment dat o formulare asemănătoare pentru a acuza unele decizii ale arbitrilor:

Momentul respectiv se petrecea în 2010, după un meci Dinamo - FC Vaslui 1-2: „E posibil acest masacru? A fost masacru în direct! Masacru, masacru, masacru, dumneavoastră n-ați văzut?! Nu se poate ca acest Augustus Constantin să facă așa ceva”.

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.