Liga 1

FCSB // Gigi Becali: „Am primit o ofertă scrisă de 2 milioane de euro pentru Nedelcu!” » Man și Coman, depășiți în preferințele patronului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 24 January 2020

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, afirmă că a primit o ofertă oficială pentru mijlocașul Dragoș Nedelcu (22 de ani). 

„Am avut astăzi oferte pentru Gnohere și Nedelcu. Pe Nedelcu am primit o ofertă scrisă de 2 milioane de euro. Am zis nu. Dacă îmi dau 3 milioane, îl dau. Sau poate atunci ziceam 4, că mă cunoașteți. Așa e la fotbal.

Pe Bălgrădean îl dau dacă vine oferta potrivită. De ce l-am luat pe Vlad dacă nu ar face față?! Are 20 de ani, trebuie să joace”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Gigi Becali: „Moruțan ne va aduce cele mai multe milioane”

Becali a vorbit apoi despre planurile pe termen lung în materie de transferuri, mizând în special pe Olimpiu Moruțan (20 de ani). 

„Cel mai mult mă bazez pe Florinel Coman, dar cea mai mare așteptare o am de la Moruțan, mă refer la bani. Ca și câștig imediat e clar Coman, e important și pentru jocul echipei. Pentru viitor, Moruțan e cel care va aduce multe zeci de milioane”, a spus Becali. 

„Dacă Manea intră și joacă mai bine decât Crețu, intră în echipă. La fel și Popa, cu Man. Eu le-am zis că e greu pentru ei la ora asta, dar nu am nimic cu băieții”
Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO // Dragoș Nedelcu, despre obiectivele FCSB și echipa națională

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.