Tenis

SIMONA HALEP - YULIA PUTINTSEVA 6-1, 6-4 // VIDEO + FOTO Halep e în „optimi” la Australian Open, după o victorie fără emoții! Următoarea adversară

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 25 ianuarie 2020

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) a trecut de kazaha Yulia Putintseva (38 WTA), scor 6-1, 6-4, și s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open. 

  • Simona Halep va juca în optimile de finală cu belgianca Elise Mertens (17 WTA). Partida se va juca luni, la o oră ce urmează a fi stabilită de organizatori. 

Nivelul jocului Simonei Halep crește odată cu apropierea de trofeu. Victoria cu Putintseva a venit la finalul a 79 de minute de joc, aceeași durata ca partida din turul secund cu britanica Harriet Dart. Primul act a fost unul fulger. Simona a cedat un singur game, la 2-0. 

Simona Halep, varianta agresivă

Halep, a doua jucătoare a lumii într-un clasament virtual al momentului, a fost nevoită să depună mai mult efort în partea a doua. Românca a fost mai agresivă, dar la fel de inspirată. Simona a izbutit nu mai puțin de 19 lovituri câștigătoare în setul 2, față de 9 ale adversarei. În total, Halep a punctat de 26 de ori la acest capitol. 

15-15a fost numărul erorilor neforțate din meci

Pentru calificarea în optimile de finală de la Australian Open, Simona Halep a primit 240 de puncte în clasamentul WTA și suma de 300.000 de dolari australieni

VIDEO // Ultimul punct al partidei Halep - Putintseva

Rezumatul meciului Halep - Putintseva

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.