Campionate

Trece Real Madrid și de campioana egalurilor? Cotă mărită la 45 pentru o victorie cu Valladolid

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 25 January 2020

Valladolid și Real Madrid se vor întâlni duminică, de la ora 22:00, într-un meci contând pentru etapa a 21-a din La Liga. 

Chiar dacă se află aproape de zona retrogradării, Valladolid e una dintre cele mai incomode echipe din La Liga. În acest sezon a terminat jumătate din meciuri la egalitate și a încasat doar 23 de goluri. Numai cinci echipe au o apărare mai bună! 

Real Madrid este însă într-o formă excelentă și n-ar trebui să aibă emoții în privința victoriei, deși nu poate conta pe Carvajal (suspendat), Asensio și Hazard (ambii accidentați). „Galacticii” nu au mai pierdut din octombrie, bifând 12 victorii și 6 egaluri în toate competițiile. Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 45 pentru victoria lui Real Madrid! (detalii AICI!) 

  • Valladolid a pierdut acasă un singur meci în acest sezon, 0-1 cu Sevilla; 
  • Doar două echipe au învins-o pe Real Madrid în deplasare, PSG și Mallorca; 
  • Valladolid a pierdut numai trei meciuri în ultimele 10 partide; 
  • „Galacticii” au marcat 12 goluri în ultimele 4 deplasări la Valladolid. 

La o casă de pariuri, cota pentru victoria lui Real Madrid a fost mărită la 45, în loc de 1.40. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 225 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.