Campionate

DORTMUND - KOLN 5-1 // Continuă Håland party » Cinci goluri în primele 57 de minute la BVB!

Articol de Daniel Scorpie  —  sâmbătă, 25 ianuarie 2020

Erling Braut Håland, 19 ani, a fost din nou formidabil: 25 de minute, 8 mingi atinse, 3 şuturi şi două goluri. Sancho şi Reus au completat recitalul Borussiei, 5-1 cu FC Köln.

Dortmund şi-a găsit golgeterul şi altă armă secretă. Nu mai joacă Paco Alcácer, dar de pe banca de rezerve vine cu impact devastator noua senzaţie a fotbalului european. Erling Braut Håland continuă să scrie istorie în Bundeliga. Nimeni până la norvegian n-a reuşit cinci goluri în primele 57 de minute jucate! După hattrickul de la debut, atacantul de doar 19 ani a înscris de două ori şi în poarta lui FC Köln (5-1). În cele 25 de minute cât a fost folosit ieri de Dortmund, gigantul adus de la Salzburg a atins 8 mingi, a avut 3 şuturi şi două goluri!

Sancho, pasator de top

Căpitanul Reus, utilizat nouar fals de BVB, a contribuit la patru dintre reuşitele „galben-negrilor” şi a ajuns la 50 de goluri sub comanda lui Favre. Este cel mai bun marcator al lui BVB cu tehnicianul elveţian. Şi Jadon Sancho a contribuit la show, cu un gol şi un assist. La 19 ani şi 305 zile, mijlocaşul englez a devenit cel mai tânăr din istoria Bundesligii ce atinge cota de 24 de goluri. Mai mult, de la începutul sezonului trecut, a oferit şi 25 de pase decisive, având cele mai bune cifre din Top 5 campionate ale Europei în această perioadă. 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.