Liga 1

FCSB // Gigi Becali, dezamăgit de Cristi Manea: „Speram să iau 20 de milioane de euro pe el. E cel mai cuminte băiat, dar aici e pe valoare”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 25 ianuarie 2020

Gigi Becali e dezamăgit de turnura pe care a luat-o cariera lui Cristian Manea (22 de ani), fundașul dreapta pe care spera să obțină cel puțin 10 milioane de euro. 

„Am negociat clauza de cumpărare, am negociat o săptămână pentru ea. Era 2,5 milioane şi am scăzut la 2 milioane, cu gândul să-l cumpăr şi să fac bani cu el. Nu că nu găseam fundaş dreapta. Pe el l-am luat cu gândul că îl ridic şi îl dau cu 10 milioane, cu 20 de milioane. Păi nu am vrut să-l cumpăr direct, că luam ţeapă acum. 

Manea e cel mai cuminte jucător şi cel mai profesionist şi cel mai caracter frumos. Dar la FCSB e pe valoare. Şi el când a intrat, nu a demonstrat. Uitaţi-vă la meciul cu Dinamo şi o să vedeţi”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport. 

Manea și Popa primesc o nouă șansă

Patronul celor de la FCSB a vorbit despre situația actuală a lui Cristi Manea și Adi Popa, jucători puși pe lista de transferuri: „Dacă Manea intră și joacă mai bine decât Crețu, intră în echipă. La fel și Popa, cu Man. Eu le-am zis că e greu pentru ei la ora asta, dar nu am nimic cu băieții”.

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.