Tenis

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Ultimul meci direct dintre Halep și Mertens s-a lăsat cu scandal: „A fost o prefăcătorie”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 25 ianuarie 2020

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) a trecut de kazaha Yulia Putintseva (38 WTA), scor 6-1, 6-4, și s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open. În turul următor, Halep va da peste belgianca Elise Mertens (17 WTA). 

  • Simona Halep va juca în optimile de finală cu belgianca Elise Mertens (17 WTA). Partida se va juca luni, la o oră ce urmează a fi stabilită de organizatori. 

Ultima întâlnire directă, în finala turneului de la Doha din 2019, a fost adjudecată de jucătoarea din Belgia. Modul în care a făcut-o a iscat însă controverse. În setul doi, la 2-0 pentru Simona, Mertens a cerut un time-out, acuzând probleme medicale. După meci, mai mulți fani, printre care și români, au acuzat-o că a luat pauză intenționat, pentru a o scoate din ritm pe Simona (Detalii AICI).

Cristian Tudor Popescu: „A fost o prefecătorie”

„Meciul s-a întors în urma unui truc al lui Mertens, e legal, la 2-0 în setul 2 pentru Simona, Mertens a cerut pauză de vestiar, în mod evident a fost o prefăcătorie, nu avea nimic la spate aşa cum pretindea. A venit de la vestiar foarte repede şi a jucat foarte bine după aceea. Astfel de momente trebuie gestionate în tenis. Simona nu a reuşit să revină după acea întrerupere”, a spus CTP. 

Rezumatul VIDEO

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.