Nationala

ROMÂNIA // Mario Camora face pasul decisiv spre națională: „Sperăm să rezolvăm până la finalul lunii februarie” + Rădoi e încântat de idee

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 25 ianuarie 2020

Mario Camora (33 de ani), fundașul stânga al lui CFR Cluj, e optimist că va dobândi cetățenia română până la finalul lunii februarie.

Astfel, el ar putea deveni o variantă pentru Mirel Rădoi la echipa națională.

„Sperăm să rezolvăm până la finalul lunii februarie. Am spus tot timpul că sunt dispus să ajut naționala României, dacă e nevoie de mine. Dacă ei cred că pot să fiu un plus şi să ajut, cu siguranţă mă duc cu mare plăcere să câştig pentru această ţară minunată, care mi-a dat tot ce am eu în viaţă, pentru mine şi pentru familia mea.

Aşa că nu am cum să refuz această oportunitate. Dar nu depinde de mine, depinde de ei, dacă mă vor sau nu. Dar normal că m-aş bucura şi o să dau tot pentru România”, a declarat Camora, potrivit TV Telekom Sport.

Mario Camora, fundaș în vârstă de 33 de ani, evoluează pentru CFR Cluj din 2011. În 2021, portughezul ar împlini 10 ani de când evoluează pentru „feroviari”.

„Mi-aș dori să văd inclusiv mulți străini de la CFR Cluj la națională. Doar în România se întâmplă asta, eu n-am auzit ca în altă țară să nu se dorească jucători naturalizați pentru națională”
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj, în decembrie

În trecut, FRF a avut mai multe tentative de a naturaliza jucători, însă ideea a rămas de fiecare dată fără finalitate. Mirel Rădoi, actualul selecționer, a lansat până acum posibilitatea de a-i naturaliza pe Billel Omrani, Mario Camora și Nicolao Cardoso. Varianta Camora e una pe placul lui Rădoi, afirmă surse din anturajul „tricolorilor”.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

VIDEO // Dan Petrescu, scandal cu arbitri în ultimul amical din Spania

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.