Diverse

NICOLAE CEAUȘESCU // VIDEO Constantin Anghelache a dezvăluit la GSP Live marea greșeală a dictatorului: „A refuzat să creadă în realitatea transmisă de nemți”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 26 January 2020

Nicolae Ceaușescu // Pe 26 ianuarie se împlinesc 102 ani de la nașterea lui Nicolae Ceaușescu, fostul președinte al României executat în decembrie 1989.

Constantin Anghelache, fostul conducător al lui Dinamo, a vorbit în noiembrie 2018, la emisiunea GSP Live, despre marea greșeală făcută de Nicolae Ceaușescu în decembrie 1989. 

„Ceaușescu a refuzat să creadă în realitatea pe care i-au transmis-o nemții. I-au transmis să fie atent că va cădea. I-au spus asta în 14 decembrie 1989.

Aș avea două dezamăgiri din acea perioadă. Una din 14 decembrie: cine trebuia n-a ascultat! Dacă asculta, altfel erau lucrurile. Lui Ceaușescu i se cerea să facă o schimbare categorică și n-a vrut să facă niciuna. El a făcut o mare eroare în existența lui. Prima a fost că am rămas singura țară de pe glob fără datorii externe. Pe el n-a avut cine să-l mai apere din exterior pentru că nu mai avea nimeni de luat bani de la noi”, a declarat Anghelache la GSP LIVE.

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.