Diverse

Conflict la „Bravo, ai stil” între Andreea Tonciu și Raluca Tănase, fostele iubite ale lui Mitea! Cum a intervenit Anamaria Prodan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 26 ianuarie 2020

Andreea Tonciu și Raluca Tănase, fostele iubite ale lui Nicolae Mitea, se duelează în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil”.

Tonciu și Tănase, componentă a trupei Bambi, nu se înțeleg deloc pe platourile de filmare de la Kanal D. Cele două par să fi reaprins o dispută mai veche, una care îl are în centru pe Mitea, fostul fotbalist de la Dinamo sau Ajax. „Cele două nu se suportă și încearcă să stea cât mai departe una de cealaltă, dar cea mai afectată este Raluca, o fire sensibilă, care, inițial, când a auzit că vine și Tonciu la Bravo, ai stil, nici nu a mai vrut să participe”, a spus o apropiată a Ralucăi pentru Cancan.  

Anamaria Prodan, aproape de Andreea Tonciu 

Anamaria Prodan nu și-a lăsat fina, pe Andreea Tonciu, la greu. Impresara a lansat un apel pe Instagram pentru a crește numărul de urmăritori ai lui Tonciu. Răspunsul a venit imediat: „Nașa mea cea mai frumoasă și cea mai deșteaptă. Nr 1. Love U”.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.