Liga 1

ASTRA // Ioan Niculae, furios după ultima ofertă primită pentru Denis Alibec: „Nu e normal ce au făcut! Încalcă regulamentele”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 26 January 2020

Ioan Niculae, patronul Astrei, este nemulțumit de modul în care Legia Varșovia a încercat să îl transfere pe Denis Alibec (29 de ani).

Polonezii de la Legia l-au trecut în capul listei de transferuri pe Denis Alibec, golgeterul revelației din acest sezon de Liga 1. Patronul Ioan Niculae a confirmat oferta, dar preferă să îl cedeze în vară.

„Este o ofertă scrisă pentru Alibec, într-adevăr, dar nu este de el. După părerea mea, pentru că știu ce i-au oferit polonezii, el merită măcar dublu. Chiar am vorbit cu el și i-am zis că ar fi păcat să-și întrerupă cea mai bună formă sportivă. Mai bine rămâne aici până la vară și sunt sigur că o să se găsească ceva mult mai bun pentru el”, a declarat Niculae pentru Prosport. 

Ioan Niculae: „Nu e normal așa ceva”

Formația din capitala Poloniei a luat legătura direct cu fotbalistul, înainte de a înainta o ofertă oficială clubului giurgiuvean, fapt interzis de regulamentele FIFA și UEFA. Ioan Niculae a semnalat neregula.

„Pe mine mă deranjează însă altceva. Polonezii l-au căutat direct pe el, iar el nu este în ultimele șase luni de contract. Am vorbit cu Alibec și mi-a spus asta. I-am zis și lui că nu e normal așa ceva”, a răbufnit patronul Astrei. 

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.