Handbal

CSM RM. VÂLCEA // Marta Batinovici, entuziasmată după victoria cu Krim Ljubljana: „Echipa joacă din ce în ce mai bine”

Articol de Marian Ursescu  —  duminică, 26 ianuarie 2020

Marta Batinovici explică de ce Vâlcea joacă mult mai bine în ultimul timp și ce speranțe are de la echipă în Main Round, după victoria cu Krim Ljubljana, scor 31-16.

Portarul lui SCM Rm. Vâlcea, Marta Batinovici, a avut sâmbătă seara o evoluție foarte bună. Și apărarea din fața sa a jucat la cote înalte, iar asta s-a văzut prin numărul mic de goluri primite de Vâlcea.

"Sunt foarte fericită, am câștigat la o diferență la care nimeni nu se gândea. Am mare încredere în echipa mea, putem juca și mai bine decât atât. Important e că toate fetele au jucat, atmosfera e foarte bună și fiecare meci îl jucăm la victorie", a declarat Marta.

Portarul naționalei Muntenegrului e încrezătoare și crede că echipa se poate califica și în sferturile de finală. "Multe din jucătoare evoluează acum pentru prima dată în Liga Campionilor, iar acest lucru s-a văzut în evoluțiile din prima grupă. Încercăm acum să remediem greșelile făcute și să ne calificăm mai departe. Acum poate nu mai avem nici așa de mare presiune, ne-am îndeplinit obiectivul din Liga Campionilor. Sigur că ne dorim să ajungem în "sferturi", vom juca până la capăt, pas cu pas, meci cu meci", a adăugat Marta.
 

E gata de următoarele bătălii din Ligă, mai ales că simte că echipa e pe o pantă ascendentă. "Mergem la Savehof să câștigăm, o putem face. Apoi, abia aștept să jucăm cu Gyor la Vâlcea. Am arătat că în fața fanilor noștri am jucat de la egal la egal cu Brest, cu Buducnost. O putem face și cu Gyor. Cine nu are vise, cine nu e încrezător în forțele sale nu are ce căuta în sport", a încheiat Marta.

Clasament Grupa 2

1. Gyor4m135-978p
2. Brest4m130-1078p
3. Buducnost5m134-1216p
4. SCM RM. VÂLCEA5m117-1232p
5. Savehof5m124-1522p
6. Krim Ljubljana5m114-1442p

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.