Campionate

NAPOLI - JUVENTUS 2-1 // VIDEO Napoli produce surpriza și învinge „Bătrâna Doamnă” în derby » Golul lui Cristiano Ronaldo a venit prea târziu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 26 ianuarie 2020

Napoli a produs surpriza și a învins-o pe Juventus, scor 2-1, într-un duel din etapa a 21-a din Serie A. „Bătrâna Doamnă” suferă astfel cea de-a doua înfrângere a sezonului și ratează șansa de a se distanța de Inter, care s-a încurcat cu Cagliari, 1-1.  

După 0-0 în primele 45 de minute, Napoli a deschis scorul în minutul 63, prin Zielinski. Surpriza a căpătat proporții în minutul 86, când Insigne a majorat avantajul napolitanilor.

Cristiano Ronaldo a punctat în minutul 90, însă reușita portughezului n-a mai schimbat nimic pentru Juventus, care ratează șansa de a se distanța în fruntea Serie A. 

Napoli - Juventus 2-1

Napoli - Juventus, echipele de start: 

Napoli: Meret - Hysaj, Manolas, Di Lorenzo, Rui - Ruiz, Demme, Zielinski - Callejon, Milik, Insigne
Antrenor: Gennaro Gattuso 

Juventus: Szczesny - Cuadrado, Bonucci, de Ligt, A. Sandro - Bentacur, Pjanic, Matuidi - Dybala, Higuian, Cristiano Ronaldo 
Antrenor: Maurizio Sarri

Maurizio Sarri, inamicul numărul 1 la Napoli

Maurizio Sarri, antrenorul „Bătrânei Doamne”, a avut parte de o primire extrem de ostilă în meciul de duminică seara. Fanii napolitanilor n-au putut trece peste faptul că Sarri, antrenor la Napoli între 2015 și 2018, a ales să semneze cu Juventus după plecarea de la Chelsea.

Încă de sâmbătă, ultrașii lui Napoli au împânzit orașul cu mesaje dure la adresa tehnicianului de 61 de ani, scrie Gazzetta dello Sport. „Ticălos nenorocit!”, scria pe o pânză afișată de ultrași la stadion.

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.