Liga 1

EXCLUSIV Moda transferurilor în Ungaria continuă: Andrei Peteleu, dublu campion cu CFR Cluj, negocieri avansate cu Kisvarda

Articol de Marius Mărgărit  —  duminică, 26 ianuarie 2020

Andrei Peteleu (26 de ani), fundașul care s-a despărțit de CFR Cluj în această iarnă, are șanse mari să ajungă la Kisvarda, locul 9 în prima ligă din Ungaria. 

Fostul fundaș dreapta al „feroviarilor” se află e în tratative avansate cu Kisvarda, formația maghiară unde evoluează și internaționalul Gicu Grozav.

Aflat în ultimele 6 luni de contract, cel poreclit „Pete” plecase de la CFR Cluj în această iarnă. Din informațiile GSP.RO, acesta le-a cerut șefilor echipei să-i desfacă încă de acum contractul care expiră la vară. Fundașul dreapta știa că are șanse mici să mai prindă echipa și a fost cel care a forțat plecarea.  

Andrei Peteleu a venit la CFR Cluj în iulie 2016 și a bifat 17 meciuri în acest sezon. A mai jucat la Delta Tulcea, Gloria Bistrița, FCM Tg. Mureș, Săgeata Năvodari, Petrolul și CFR Cluj.  În tricoul CFR-ului, Peteleu a câștigat două titluri, în 2018 și 2019. 

1 golîn 62 de meciuri a reușit Peteleu la CFR Cluj, în toate competițiile

600.000 de euroeste cota lui Andrei Peteleu, potrivit transfermarkt

Tot mai mulți români în Ungaria 

Posibila mutare a lui Peteleu în Ungaria nu e una singulară. După ce și-a reziliat contractul cu Viitorul, Steliano Filip (25 ani) e pe punctul de a semna un contract pe două sezoane și jumătate cu Ujpest Dosza, locul 6 în prima ligă din Ungaria (Detalii, AICI).  

La trupa din capitala Ungariei, Steliano Filip îl va găsi și pe Andreas Calcan, care a ajuns și el în urmă cu câteva zile în curtea budapestanilor. 

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.