Liga 1

DINAMO // Dumitru Dragomir explică cine ar trebui să o cumpere pe Dinamo: „Badea și Borcea nu se vor băga”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 26 ianuarie 2020

Dumitru Dragomir (73 de ani) a vorbit despre problemele de la Dinamo, unde patronul Ionuț Negoiță încearcă de luni bune să vândă pachetul majoritar de acțiuni.

„E o nenorocire ce s-a întâmplat cu marile cluburi ale acestei țări. Rapidul îl avea pe Copos, nu-i lipsea nimic echipei. S-au urcat fanii pe el, s-a dus galeria cu colivă la procesul lui. Apoi s-a ales praful. Asta văd că se întâmplă și la Dinamo. 

Negoiță ar trebui să fie felicitat, Dinamo ar fi avut soarta Rapidului fără el. El mi-a făcut rău, dar am stat și am judecat: clubul avea datorii de 24 de milioane de dolari, datorii pe care ANAF-ul le-a șters datorită fraților Negoiță. Dar apoi s-a speriat și Negoiță și a zis: «Mă înjură niște terchea berchea»”, a spus Dragomir, la Realitatea TV.

Dragomir: „Un primar ca Tudorache să se ocupe de Dinamo”

Fostul președinte al LPF a vorbit apoi și despre posibilitatea ca Nicolae Badea și Cristi Borcea, doi dintre foștii acționari ai „câinilor”, să revină în „Ștefan cel Mare”.

„Vă spun eu că Badea și Borcea nu se vor băga. Am stat de vorbă cu ei, au fost doi dintre cei mai mari conducători pe care i-a avut fotbalul românesc în ultimii 30 de ani. Tot oameni ca ei ar putea să investească la Dinamo, la fel de bine cum ar putea veni și un primar cum e cel al sectorului 1 (n.r - Daniel Tudorache)”, a declarat Dragomir. 

VIDEO // Ionuț Negoiță îi atacă pe conducătorii care au trecut pe la Dinamo

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.