Tenis

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // VIDEO Antrenorul Simonei Halep dezvăluie momentul cheie al meciului cu Elise Mertens: „S-a văzut cât e de hotărâtă”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 27 January 2020

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) e în sferturile de finală de la Australian Open 2020 grație victoriei cu Elise Mertens (24 de ani, 17 WTA), scor 6-4, 6-4.

Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii Simonei Halep, a vorbit despre victoria cu Elise Mertens și despre momentul care a decis soarta partidei. 

„Elise Mertens a încercat să fie agresivă pentru că nu avea altă șansă. Simona știe să lupte însă și e doar meritul ei că a obținut această victorie. A fost un meci foarte bun. Simona a fost excelentă la capitolul mental în fața unei jucătoare incomode. A făcut un game fantastic la 4-4 (n.r. în setul doi), când n-a vrut deloc să cedeze. Acolo s-a văzut clar că este foarte hotărâtă!  

A fost un meci intens, însă avem o zi la dispoziție pentru recuperare și un antrenament în care să pregătim confruntarea cu Kontaveit. Astăzi încă ne bucurăm de victorie, iar de mâine pregătim meciul următor. Simona e pregătită! Are o capacitate mare de adaptare și simte jocul foarte bine”, a declarat Artemon Apostu-Efremov la TV Digi Sport. 

VIDEO » Interviul acordat de Simona Halep după victoria cu Elise Mertens

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.