Campionate

Decizia care a aruncat internetul în aer: ”Klopp e o rușine!” » Fanii ”cormoranilor” cer clubului să ieftinească biletele

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 27 ianuarie 2020

Forfotă pe rețelele de socializare din Anglia după ce Jurgen Klopp a surprins la conferința de presă de la finalul partidei cu Shrewsbury din FA Cup, încheiată la egalitate, 2-2

Duelul se va rejuca pe Anfield, la începutul lui februarie, însă neamțul a anunțat că nu va oficia partida de pe bancă și că nici măcar rezervele lui Liverpool nu vor evolua în meciul de cupă


”Cum nu am avut pauză de iarnă, le-am promis jucătorilor o săptămână liberă la începutul lunii. Nu am luat în calcul această rejucare, dar trebuie să-mi respect jucătorii: au nevoie de o pauză pentru a se regla fizic și psihic”, a explicat Klopp, care a subliniat că vor juca ”doar copiii”, în timp ce pe bancă se va afla Neil Critchley, cel care a condus echipa și în duelul din Cupa Ligii, pierdut de ”cormorani” în fața celor de la Aston Villa, 0-5.  

Reacția tehnicianului a stârnit mai multe controverse pe rețelele de socializare. Foști jucători, antrenori, dar și conducători de club l-au criticat pe neamț.  

Cea mai vehementă reacție a venit din partea patronului celor de la Acrington Stanley, Neil Jones, care l-a numit pe Klopp ”o rușine” pentru fotbalul din Insulă:  

”El e o rușine! Nu o să înțeleg niciodată atitudinea echipelor mari referitoare la astfel de competiții. E un egoism fără margini, jucătorii ar trebui să fie fericiți că participă la așa ceva. În locul lor, m-aș târî din pat pentru a evolua în această rejucare”, a explicat finanțatorul pe Twitter.  

Michael Ball, fost fundaș al lui Everton, a avut și el o postare asemănătoare: ”Face ce face și, încă o dată, arată o lipsă de respect pentru o competiție din UK. O competiție la care era foarte fericit să ia parte când a semnat cu Liverpool”

Fanii de pe Merseyside cer clubului să ieftinească biletele pentru partida cu Shrewsbury, având în vedere că niciun star al ”cormoranilor” nu se va afla pe gazon. Partida cu Shrewsbury va avea loc pe 4 februarie, de la 21:45, și va transmisă în România de Eurosport. 

”Jucătorii au și ei familii, au nevoie de timp, trebuie respectați! Nu e ca și cum se duc să se distreze: au oricum program de antrenament individual. Doar că nu mai vin la Melwood și nu au un meci la mijlocul săptămânii” - Jurgen Klopp, antrenor Liverpool

MATCH PREVIEW WEST HAM - LIVERPOOL 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.