Liga 1

CRAIOVA // Scandalul cu fanii n-a rămas fără urmări: Adriana Rogojină nu va mai fi antrenoarea echipei de fotbal feminin a oltenilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 27 ianuarie 2020

Adriana Rogojină, antrenoarea care urma să se ocupe de echipa de fotbal feminin a celor de la CS Universitatea Craiova, și-a anunțat pe Facebook plecarea de la alb-albaștri. 

„Cu Universitatea Craiova am reziliat contractul din cauza scandalului care a fost, dar poate viitorul vine cu ceva mai bun!”, a scris Adriana Rogojină într-un comentariu publicat pe Facebook la postarea Laurei Rus (32 de ani), atacantul naționalei României, cea care a taxat ultimele derapaje sexiste îngrozitoare ale lui Gigi Becali. 

Adriana Rogojină, victima furiei ultrașilor după ce s-a aflat că e rapidistă

Adriana Rogojină, cea desemnată de olteni să se ocupe de selecția echipei feminine, susține Rapidul și a empatizat indirect în trecut cu formația lui Adrian Mititelu din Liga 3! Pasiunea pentru Rapid e atât de mare încât Adriana folosește nick name-ul „Fotbalista Rapidista”. 

Atașamentul față de giuleșteni a stârnit furia ultrașilor Craiovei din Liga 1. Aceștia au declanșat o tiradă de acuze la adresa Adrianei Rogojină, acțiuni care au determinat-o pe această să părăsească proiectul pe care urma să-l deruleze la Craiova. 

Într-o perioadă în care fotbalul feminin capătă din ce în ce mai multă atenție în România, CS Universitatea Craiova anunțase săptămâna trecută că e prima echipă din Liga 1 care demarează acțiuni de selecție pentru echipa de fotbal feminin.  

Mișcarea oltenilor vine în contextul în care FRF a decis să oblige cluburile din Liga 1 să-și înființeze echipe feminine pentru sezonul 2020-2021.

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.