Baschet

„Mi se pare total lipsit de respect să afli de pe TMZ că cei pe care i-ai iubit au dispărut!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 27 January 2020

Autoritățile din Los Angeles critică site-ul TMZ, cel care a oferit informația morții lui Kobe Bryant.  

Kobe Bryant, unul dintre cei mai mari baschetbaliști ai tuturor timpurilor, a murit duminică seară, la vârsta de 41 de ani, într-un accident de elicopter. Alex Villanueva, șeriful districtului Los Angeles, s-a contrat cu reporterii într-o conferință de presă: „Mi se pare total lipsit de respect să afli de pe TMZ că cei pe care i-ai iubit au dispărut. Este total nepotrivit!”.

Tim Murakami, adjunctul lui Villanueva, a scris pe Twitter: „Înțeleg competiția, dar vă rugăm să ne lăsați timpul necesar pentru a-i anunța personal pe apropiați. E brutal să auzi din media astfel de vești. Ți se rupe inima”. 

TMZ deține informații din interior

Nu e prima dată când TMZ face publice astfel de informații. În 2009, același portal a anunțat moartea lui Michael Jackson, în 2012 a scris despre trecerea în neființă a lui Whitney Houston, iar în 2016 a informat despre moartea lui Prince.  

„Când e vorba de oameni celebri, cei de la TMZ au multe informații din interior. Au legături care le oferă lor informațiile prima dată. Dacă TMZ scrie că o celebritate a murit în Los Angeles, e sigur corect. Din anumite motive gradul lor de veridicitate e foarte mare” 
- Matthew Belloni, redactorul șefi al Hollywood Reporter

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.