Liga 1

Se impune Craiova la primul meci fără Pițurcă? Cotă 60 pentru încă o victorie cu Gaz Metan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 30 ianuarie 2020

CS Universitatea Craiova și Gaz Metan Mediaș se vor întâlni vineri, de la ora 20:00, într-un meci contând pentru etapa a 23-a, prima din 2020.  

Medieșenii au bifat trei transferuri tari în această pauză de iarnă: Ioan Hora (FCSB), Gabriel Moura (Dinamo) și Mihai Butean (CFR Cluj). În plus, au reușit să-l păstreze și pe Edi Iordănescu, dorit chiar de Craiova. 

Oltenii s-au despărțit de Victor Pițurcă și, din lipsă de opțiuni, au apelat din nou la Corneliu Papură. Craiova a dominat fără emoții meciurile directe cu Gaz Metan de pe teren propriu. Din patru confruntări, s-a impus în trei dintre ele, de fiecare dată la 0, și a mai obținut o remiză. Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 60 pentru victoria Universității! (detalii AICI!) 

  • Craiova vine după patru victorii consecutive pe teren propriu; 
  • Gaz Metan n-a obținut nici măcar o victorie în cele patru jocuri amicale, marcând un singur gol; 
  • Oltenii au pierdut numai două partide acasă, 0-1 cu FCSB și cu Sepsi; 
  • Craiova a înscris 12 goluri în ultimele 4 partide acasă. 

La o casă de pariuri, cota pentru victoria Craiovei a fost mărită la 60, în loc de 1.95. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 300 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.