Liga 1

DINAMO // Florin Prunea a dat tot din casă: suma considerabilă de care roș-albii au nevoie pentru a lua licența și diferența incredibilă față de fondul de salarii de la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 27 ianuarie 2020

Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, a vorbit foarte deschis despre problemele financiare ale clubului. 

„Jucătorii își pot depune memoriu, dar nu pot deveni jucători liberi. Vine licența, cu asta nu te joci. De asta le-am zis și jucătorilor că banii oricum îi vor lua. Hai să terminăm și cu un loc, două, mai sus în clasament. Mai luăm 400.000 de euro în plus, sunt bani importanți. Cu siguranță că trebuie să facem rost de bani. Ne mai trebuie 600.000, 700.000 de euro ca să putem lua licența”, a declarat Florin Prunea la TV Digi Sport. 

Florin Prunea: „Nu toți sunt nebuni ca Gigi Becali”

Florin Prunea a dezvăluit diferența frapantă dintre salariile de la Dinamo și cele ale favoritelor la titlu.

„Ultimul salariu a fost plătit doar de patron, de la el au venit banii. El plătește și cheltuielile de zi cu zi. Nu toți sunt nebuni ca Gigi Becali, ca cei de la Cluj sau Craiova, să aibă buget de 500.000 de euro pe lună pentru salarii. La noi e 130.000 de euro, fără taxe. Ajungem la 160.000 de euro. Dar nu astea sunt importante, ci cheltuielile de zi cu zi. Spre exemplu, la baza de la Săftica doar gazele costă 300 de milioane (n.r. lei vechi) pe lună”, a concluzionat managerul general al „câinilor”. 

Programul lui Dinamo în finalul sezonului regulat

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.