Tenis

SIMONA HALEP - ANETT KONTAVEIT LA AUSTRALIAN OPEN // VIDEO Antrenorul lui Anett Kontaveit, cuvinte mărețe despre Simona Halep: „Nu are slăbiciuni! Știe să câștige în stil mare”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 28 January 2020

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) joacă miercuri dimineață, de la ora 02:00, cu Anett Kontaveit (24 de ani, 31 WTA) în sferturile Australian Open 2020.  Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Eurosport.

Cunoscutul Nigel Sears, antrenorul lui Anett Kontaveit, socrul lui Andy Murray și cel care a lucrat cu Ana Ivanovici, Daniela Hantuchova și Amanda Coetzer, a lăudat-o pe Simona Halep și a explicat care sunt capitolele la care excelează românca. 

„Simona Halep e o jucătoare grozavă. Are, evident, mai multă experiență. Simona este una dintre jucătoarele cu cea mai bună deplasare pe teren. Aplică o presiune neobosită! Poate întoarce orice meci într-o înfruntare cu adevărat fizică.  

Nu are slăbiciuni majore în joc! Știe cum să câștige în stil mare. Sunt multe provocări în față, în același timp însă, cred că e un meci mai frumos de jucat pentru Anett. Și ea poate fi periculoasă”, a declarat Nigel Sears. 

VIDEO » Interviul acordat de Simona Halep după victoria cu Elise Mertens 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.