Baschet

LeBron James, mesaj răscolitor după dispariția lui Kobe Bryant: „Te rog să-mi dai putere din ceruri! Îți promit că voi duce mai departe moștenirea ta”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 28 ianuarie 2020

LeBron James, baschetbalistul lui Los Angeles Lakers, a publicat un mesaj emoționant după decesul lui Kobe Bryant (41 de ani), unul dintre apropiații săi. 

  • Kobe Bryant, legendarul baschetbalist de la Los Angeles Lakers, a murit duminică noapte după ce elicopterul în care se află alături de alte 8 persoane, printre care și fiica lui de 13 ani, Gianna, s-a prăbușit (Detalii AICI)

Deși au fost rivali pe teren, cei doi au avut o relație foarte strânsă de prietenie. Mesajul lui LeBron pentru Kobe Bryant a fost cel mai așteptat de către fani, iar baschetbalistul a povestit de ce i-a fost greu până acum să scrie ceva. 

„Nu sunt pregătit, dar încep. Omule, stau aici și încerc să scriu ceva, dar de fiecare dată când încerc încep să plâng din nou și mă gândesc la tine, la nepoata Gigi și la prietenia/legătura/ frăția pe care am avut-o. Am auzit, la propriu, vocea ta duminică dimineață, când am plecat din Philadelphia spre Los Angeles. 

Nu m-aș fi gândit nicio clipă că atunci va fi ultima conversație pe care o avem. Ce naiba?!! Sunt distrus, inima mea e devastată, frate! Te iubesc, fratele meu mai mare. Inima mea e alături de Vanessa (n.r. soția lui Kobe) și copii. Îți promit că voi duce mai departe moștenirea ta! Însemni foarte mult pentru noi și este responsabilitatea mea să continuu. 

Te rog să-mi dai putere din Ceruri și să ai grijă de mine! Mai am atât de multe de spus, dar acum nu pot! Până când ne vom reîntâlni...”, a fost mesajul lui LeBron. 

LeBron James l-a depășit la numărul de puncte pe Kobe Bryant  

Chiar sâmbătă seară în SUA, cu câteva ore înainte de tragedia din California, Kobe Bryant fusese depășit de LeBron James în topul celor mai buni marcatori din istoria NBA.  

Kobe Bryant postase și un mesaj de felicitare pentru James: „Continuă să duci jocul mai departe. Mult respect, fratele meu!”. 

„Mamba”, care și-a încheiat cariera cu 33.644 de puncte, toate în tricoul celor de la Lakers, a căzut pe locul 4, într-un top dominat de Kareem Abdul-Jabbar (38.387) și Karl Malone (36.928). „King” James a ajuns după înfrângerea cu Philadelphia, 91-108, la 33.655 puncte. 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.